Aoleu. Atatea discutii si atat de putina joaca. Oameni buni, chiar credeti ca este atat de importanta o casca? Sunt oameni cu care joc si nu vorbesc sau nu au casca. Asta nu inseamna ca nu joc cu ei. De fiecare data cei fara casca se iau dupa jocul celorlalti. Nu stiu daca pe PS3 este la fel, dar pe 360, cel ce nu are casca ne poate auzi in boxe si isi da seama ce face echipa. Iar cel ce nu vorbeste in casca, macar ne aude si asta conteaza cel mai mult. Stati acum si va certati ca al vostru leadear nu prea vorbeste sau nu vorbeste deloc. De asta nu puteti voi juca?
Legat de internet si de lag la un anumit host. Rulati oamenii la host si vedeti care dau o conexiune buna pentru toata lumea. In mai toate jocurile sunt probleme din astea. La GoW de exemplu suntem doar doi oameni care hostam, eu si Greyhound pentru ca dam conexiune buna pentru toata lumea.
Legat de casca si de ce se vorbeste in ea. Mai sus scrie cineva ca se foloseste casca pentru chat. Pai nu stiu cum sa spun, pentru aia este casca, pentru CHAT. Acum ca se mai spune si o gluma sau eu mai stiu ce in afara doar de tactica si iar tactica, asta este un lucru bun. Nu puteti da headshot daca faceti si o gluma?
Da jucati cumva pe bani?