Single post: Gran Turismo 5
-
20-01-2012 01:49 #4292 SP
manfurismojive

Originally Posted by
bbi
jocul acesta incepe de acum sa fie destul de enervant cu limitarile lui:
1. scrie peste tot ca sunt 1000 de masini din care 800 standard si 200 premium insa eu le am doar pe cele premium iar cele standar nici urma de ele si nici macar o informatie despre aceasta pe net
2. imposibilitatea de a schiba volanul la masiniile asiatice cu volan pe drepata pe partea stanga. daca stie cineva cum se face acest lucru daca e posibil sa imi spuna si mie.
3. foarte enervant cu DLC-urile astea. pai am dat o caruta de bani pe jocul asta si acum ca sa intru in posesia la masiniile care sunt incluse in pachetele DLC mai trebuie sa platesc in plus. si uite asa incetu` cu incetu` cu toate pachetele astea mai platesc inca odata jocul. asta e o hotie pe fata insa nu e prost cel care cere ci cel care da.
oricum frumos ar fi fost ca toate aceste masini din DLC sa fie incluse in update-uri.
4. lista ar putea continua cu minusuri care sunt multe insa acum acestea 3 mentionate mai sus sunt destul de iritante.
pacat, pentru ca jocul e un simulator frumos.
1. sunt peste 1000 de masini in joc,iar cele standard apar prin rotatie la used car dealership,6 masini/1zi din joc.O zi din joc se calculeaza ca si fiind echivalentul unei curse de orice tip,chiar si un licence test.Iti recomand sa te interesezi mai bine despre joc inainte de a urla in disperare unde ti-s cele 1000 de masini.Eu am peste 800 de masini UNICE in garajul jocului.
2. interiorul masinilor nu se poate modifica in nici un fel, daca asa is masinile originale nu vad care ar fi problema aici.Chestia cu schibatul volanului de pe dreapta pe stanga nu am vazut-o in nici un joc racing,deci usless moft.
3. ete na,doar nu vrei totul sa fie moca acum. Nu ca nu ne-ar fi dat deja PD mai mult de o gramada gratis,campionate si curse noi in fiecare saptamana (de peste 1 an de zile!!!), 2-3 masini premium gratis incluse in update-uri, abilitatea de a juca online pe traseele din dlc chiar daca nu le-ai cumparat.Eu zic ca au fost mai mult decat darnici cu clientii lor.
4. lista mea ar putea continua cu multe plusuri dar nu are rost sa le enumar unei persoane care vede numai jumatatea goala a paharului.