Single post: Resident Evil 6
-
Member

Originally Posted by
Privatul
Nu mai pot cu seria asta. In curand o sa fie ca si fifa (bag picioarele.. iertata-mi fie expresia). TOATE RE in afara de 4 si 5 au fost cu zombie. ZOMBIE PUR ca de la mama Umbrella de acasa. Astea 2 nu. Nici Racoon city nu face exceptie sau 6-le. Vreau sa fiu cu Leon sau cu Chris, nu cu organizatia formata din sHUNKi, Beltway sau 4 Ochi.Nu vreau sa am partener ci vreau sa ma simt singur, subjugat de catre hoardele impresionante de zombi care stau la fiecare colt asteptand sa-si potoleasca foamea cu carnea mea. Nu vreau sa am partener care mai mult sa ma incurce decat sa ajute si cu siguranta nu vreau sa ma joc intr-un oras ca Beijing(unde culmea ca numai eu impreuna cu alti 4 speriati putem salva situatia). Nu-l vreau pe EL GIGANTE sau sate cu tarani bolnavi la cap, Nu-l vreau pe Leon dand picioare si facand acrobatii ala Matrix.. Pur si simplu VREAU un RE ca pe PS1.
Semnat.. cel mai probabil un fost fan al acestei fracize.
Amen to that! Lumea se schimba, tot clasicul ramane cel mai bun. Oricum asta mi se pare ca arata mai bine ca 4 si 5. Eu le-am jucat pe toate si nu vreau sa ma opresc, cu toate ca nu mai este horror ca pe vremuri. Adevarul este ca si noi am mai crescut, nu mai avem 5 ani sa ne speriem la fiecare "BAU" dupa colt.