Quote Originally Posted by Maxbleik View Post
Salut, ideea ii ca nici feedbackul tau nici al lui nu devine vizibil pe cont pana nu te plateste ceva, deci la fixed-price asa cum mentioneaza si cand aplici e pe riscul tau. Cel mai bine te poti ghida dupa feedbackul pe care il are deja dar nici atunci nu e sigur. Eu de 3 luni nu am luat nicio teapa pana acuma si majoritatea am lucrat fixed-price, dar cel mai important: nu aplica pt joburi de la employeri care nu au Payment Status Verified, aia is cei ai dubiosi.

Pt payment, nu trebuie sa ai activat nimic, iti tii banii pe contul de oDesk pana te hotarasti. Eu personal am incercat LFT si PayPal. Recomand PayPal din toate punctele de vedere. Eu am cont la ING si acolo imi transfer banii de pe paypal, iti vin in RON direct, la BT iti vin in dolari in cont si poti alege cand vrei sai schimbi.

Multumesc mult pentru sfaturi. Sper sa mearga treaba. Acum am prins un contract usor zic eu si sper sa fie ok odata ce incep sa am si ceva experienta pe odesk. Mi-am facut cont la ING si o sa aleg ca si voi varianta cu Paypal. Apropo�pe ce site-uri mai merge treaba?