Quote Originally Posted by Enthroll View Post
nici eu nu sunt de acord cu ce a spus Mika adica stai putin daca am ps3 si joc online inseama ca nu ma distrez si relaxez? jocul online perfect pt mine la killzone a fost cu niste straini. de ce? ca stiau sa se organizeze si sa joace in echipa. si comunicat numai ce era important pt joc. sper ca in timp asa sa fim si noi, RSA.
Mi-am ales eu gresit cuvintele, dar tu ai demonstrat fix ce vroiam eu sa exemplic: pai daca cel mai bun joc de KZ2 al tau a fost cu niste straini, poti numi asta o comunitate? Pai am avut multe meciuri bune cu straini, dar cand ne-am pus pe treaba si ne-am organizat un pic (noi, romanii) pai am rupt orice ne-a stat in cale. (ma rog, pana a venit Silviu94, dar asta-i alta poveste )

Quote Originally Posted by Tavitzu View Post
Este logic ca este o diferenta de comunitate, si eu preferam de multe ori sa am un 360 peste ps3 doar pentru motivu pirateriei, aici majoritatea care sunt hardcore au o slujba,neveste,etc.
Pe 360 stiu multi useri ce joaca online cu jocuri piratate,de v�rsta mea sau putin mai mari/mici.La 360 majoritatea isi cumpara exclusives sau jocuri care sunt multplayeri jucate 100% online de toata lumea (ex cod4) aici daca unui user ii place un anumit joc singleplayer si nu mai are bani pentru un joc multi este logic sa fie mai putin useri, mai putini useri hardcore din cauza timpului.Si eu am ratat niste titluri single care p referam sa le joc dar nu mor.
Sa stii ca la noi chiar conteaza modarea consolei, oameni is permit jocuri dar prefera mai bine sa joace 10 jocuri mediocre decat un joc bun timp de 1 luna , aceasta este mentalitatea
Jucatul pe 360 nu este mai relaxant sau diferit este o diferita comunitate ce are alta v�rsta dominanta.
Dar avem si noi ,,bad ass mafackers '' dar nu la fel de multi
Nu prea am inteles ce am zis, dar iti spun doar ca pe X360 ma joc de obicei cu oameni mult mai in varsta decat mine si noi doi avem varste apropiate. Eu, padawan si Aby ce suntem mai de varsta asta, in rest toti sunt cu cativa ani buni peste.