Mika a fost putin cam dur in exprimare pe threadul Killzone 2. Dar, sincer, exista diferente intre comunitate si cea mai mare este pe partea de multiplayer. Aici facea referire si Mika. Nu include in ceea ce spune partea de singleplayer.
Partea de PS3 este dezorganizata. Cel putin asa o vad eu. S-a inceput in forta pe threadul de Killzone 2 si chiar m-am bucurat cand am vazut o miscare atat de ampla. Am spus-o atunci si ma repet si acum. Sper sa nu fie un extaz de moment si totul apoi sa revina la linistea de pana acum.
Ati inceput deja sa va luati la cearta ca ala joaca cu nu stiu ce si ca rupe tot, ati ajuns acum sa va luati de bietul leader ca nu vorbeste cu voi si ca ce clan e asta. De aici s-a ajuns ca leaderul sa se retraga din functie, sper ca acum sa nu o faca si din Killzone pentru ca din cate am observat a pus ceva suflet in organizare. Nu este singurul.
Prea multa vorbarie si prea putina actiune.

Partea de 360, am reusit sa o ridicam destul de bine. Eu pot sa ma umflu in pene si sa spun ca cel putin la Gears of War (este un titlu pe care il pot compara ca popularitate cu Killzone, daca imi permiteti) am incercat sa adun cat mai multa lume, Greyhound pe partea de Racing, Dumy pe partea de Call of duty si Fifa si lista poate continua.
Aruncati de curiozitate un ochi in zona de 360 si o sa vedeti rar cate un post cu ce sa joace lumea. De exemplu vineri se stie ca este seara de Gears of War.
Nu o sa vedeti niciodata discutii de genul. Ala nu vorbeste, bleah nu mai joc cu el. Romanii mai mult spun baliverne, prefer sa joc cu straini ca sunt mereu la subiect si discuta numai de joc. Pai ma scuzati, dar majoritatea strainilor sunt stresati de victorie. Iar americanii sunt stresati de victorie impotriva altor natiuni. Doamne fereste sa fie invinsi de romani. Devenim instant glitcheri.

Concluzia: Sunt diferente mari pe partea de multiplayer intre comunitatea PS3 si cea de 360.