O comunitate este formata de membri ce au un interes comun, ce impart acelasi hobby. In cazul nostru este vorba de console. Intreaga comunitate ConsoleGames are, asa cum este normal intr-o ginta tribala de genul asta, si mici bisericute. Vorbesc despre cei ce detin console "rivale". Este normal sa existe impunsaturi, ce este anormal insa este atunci cand aceste impunsaturi sunt duse la extrem. Atunci cand spiritul de "vigilante" isi face imediat simtita prezenta in cazul in care se spune ceva pe un ton mai sugubat despre consola preferata este o atitudine deloc constructiva. Adica vezi doamne cum poate spune x sau y ceva despre consola mea preferata, consola mea care este cea mai buna.

Se pierde printre randuri si nervi faptul ca avem de-a face cu un mod de relaxare pentru multi, un hobby. Acest hobby aduce beneficii tuturor, indiferent de platforma.

Ca sa fiu si in ton cu problema ridicata de liviu swonk, a carei iesire mi s-a parut foarte deplasata, comunitatea pe care o "apara" el (de parca ar avea nevoie de aparare) mie personal mi-a aratat ca nu e in stare sa depaseasca niste probleme total puerile (vezi intreg thread-ul Killzone 2) si sa se organizeze eficient. Adica voi credeti ca astia de pe 360 sunt mai cu mot, ca au patru picioare ? A mai venit si Tavitzu sa sustina sus si tare ca noi ne jucam "mai frumos" pentru ca 360 se poate pirata. De parca asta are vreo legatura cu calitatea umana.

Nu ma intelegeti gresit, sunt convins ca pe PS3 sunt destui oameni cu care cred ca m-as simti bine intrun joc multiplayer. Din pacate insa vad ca nu au loc sa se organizeze, probabil de prea multe guri rele, din lipsa de timp, cine stie. Totul pana la urma tine de fiecare dintre noi.

In concluzie, nu mai puneti atata la suflet ce zice fiecare, in final conteaza doar sa se simta fiecare bine si sa revina alaturi de aceeasi parteneri de joc.