Quote Originally Posted by playgame View Post
Haha, mersi ca ai pus video-ul.
OFFTOPIC:stirea aia e de tot rahatu.in cazul incare repoterita respectiva nu a aruncat un ochi pe jocurile din spatele ei,chestia cu +18,+16,+12,+7,+3,M,E si care mai sunt,sunt deja prezente pe jocurile de consola cat si pe cele de PC.
In caz ca parlamentarii vor sa puna buline/butoate rosii pe console,eu zic ca ei prea au habar despre ce vorbesc.
this is a big bullcaca.
ONTOPIC:nu vad de ce atata cearta pe forum si inlaturarea lui Rasko de la Clan Lider.El este printre primii care si-au cumparat jocul,el a fost si cel care a creat Clanul,el a fost baza.Acum l-ai indepartat.Nu inteleg de ce.Si cred ca se pot face mai multe Clanuri romanesti,ca nu strica.Nu cred ca RSA este singurul...
Incetati cu ura si eu zic sa jucati acolo si sa capatati experienta necesara doborarii unui/unor Clanuri straine.Voi va cercati ca tzatzele si altii fac experiente.
Where is the team spirit?gone?...
@Istrategie:ziceai mai sus ca nu mai scrii,ca nu te mai intereseaza acest thread.Acum vrei inapoi?Nu prea stii sa iei decizii?Alb negru?Noapte zi?Desii nu am inca jocul,si nu am jucat cu voi online,eu nu cred ca ai dreptul de al lua pe Rasko la rost.Fiecare cu ograda lui.thinck aboute it...
Imi asum responsabilitatea pentru cele spuse mai sus,daca am deranjat pe cineva.
Heat me...
Bafta si Spor.
GG CG.