Khan, cand am zis acel "platesc pentru faptele lor" nu m-am referit strict la acest titlu ci la toate jocurile, daca puteau fi numite asa, pe care ei le produceau in ultima vreme. Ati vazut si voi ce jocuri scoatea EA in ultima vreme, seria nfs o stricasera de tot, dezastru...
Si am impresia ca faci o confuzie... una e sa faci un singur joc in graba dupa un film (vezi Beowulf) si alta este sa faci o serie intreaga de jocuri, in decursul a mai multor ani. Adica tu inloc sa imbunatatesti calitatea jocurilor din serie, o prostesti mai mult? Interesant...
Acu pot sa zic ca si-au mai revenit si imi place ca au inceput sa isi faca curatenie prin ograda. Asta e lectia lor pe care au primit-o de la cumparatori cu aceasta criza economica si eu zic ca e bine venita pentru ca ii trezeste la viata si ii repune acolo unde le este locul, adica in fruntea clasamentului. Pai se mai merita sa le cumpere cineva acele "rebuturi"? Pentru mine aceea a fost perioada in care EA a decazut, de aici si vorba "fostul gigant". In primul rand conteaza calitatea pe care o oferi clientilor, nu cantitatea. Actualul gigant pentru mine este Ubisoft, care stie sa asculte si ce vrea gamerul si scoate ceva calitativ pe piata. Dar se pare ca EA isi revine incet, incet si chiar ma bucur
Titluri ca Dead Space sau Skate, sunt dovada clara ca un story sau un gameplay foarte bun poate bate partea grafica la curuletz.