Single post: CryEngine 3 la GDC 09
-
Member
Sper sa fie un engine bun, deoarece mie personal si CryEngine 1 cat si 2-ul nu mi s-au parut foarte bune, deoarece erau FOARTE flamande, datorita potentialului oferit de cele 2 engine-uri.Decat CE1 si CE2 mai bine as folosi Source si UE3, caci dpdv tehnologic nu sunt cu mult sub CE 1, respectiv 2 si, si ruleaza pe o gama mai larga de PC-uri.
tphase: Nu cred eu ca, un 9800XT ar fii mai bun decat GPU-ul consolelor Next-Gen.
Am avut eu X1600 Pro (egalul lui 9800XT) si pot spune ca Far Cry (1), la setari Ultra cu anti-aliasing 8X, 1280&1024 rezolutie, vsync pe on mergea cam in 20FPS, ceea ce e destul de bine.

Originally Posted by
RonanN1
Dacă vreau realism scot capul pe geam. M-am săturat de jocuri cu grafică OMG și cu un storyline/gameplay de doi lei.
Bine zis.Mai bine joci GTA in realitate decat in lumea virtuala, asa ai si grafica fotorealista si nu trebuie placa grafica, are creierul tau implementat asa ceva
.
Tocmai aceste engine-uri sofisticate ma fac sa cred ca, CS 1.6 va ramane cel mai bun Shooter din istorie, caci cu un gameplay liniar, cu un engine foarte impotent aduce un feeling unic, feeling care in jocuri bazate pe CE2 nu pot fii realizate.
Am jucat Far Cry si parca el mai aducea o senzatie placuta (care sa ma faca sa il joc macar de 3-4 ori, nu odata) dar tot nu se compara cu senzatia pe care o ai cand intri cu Deagle-ul in 4 oameni si din 3 gloante toti sunt pe jos, si cad asa foarte spectaculos pe spate, ireal dar pentru "poza".