Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PlayStation 3
-
29-01-2012 15:31 #16109 SP
Member
consumul a scazut
drive-ul bluray din slim are calitatea redarii mai mica in filme (asta au dedus unii dupa teste)
slim-ul meu cech 3000 nu are unele led-uri (!)
heatsink-ul de la fostul meu cechK 80gb era mai simplu decat cel de la fostul meu cechG de 40gb
fat-urile nu "pocneau" de la schimbarile de temperatura
fat-urile mele aveau un ton al ventilatorului mai neutru si mai putin deranjant decat la slim
butoanele prin atingere au disparut/ps2/porturi usb (asta ai spus si tu)
pot sa vin si cu surse verificate pentru toate afirmatiile astea dar acum m-am trezit si e cam mult de munca