Indeed, lagstaburile sunt cele mai naspa chestii din joc. Dar pot fi combatute cu o arma care are o raza de atac orizontala foarte mare. Pe caracterul meu de PvP folosesc Large Club, are the best moveset ever vs lag. 2 handed roll attack are acel AoE din demons souls care loveste prin lag oriunde si mai ales cand respectivul vine sa faca backstab, iar 1-handed R2 attack are rangeul asa de larg incat loveste prin lag si pe cei care fac circle-strafe non stop pt lag-stab - chiar si in spatele tau. Este geniala acea arma.

Si eu stau in Kiln si astept sa fiu sumonat, sau invadez cu blue-orb care nu necesita sa fiu in viata. Deci nu pierd nimic in sesiunile Pvp, nici suflete nici humanity. Datorita acelui large-club si anti-lag tactics am castigat foarte multe batalii, chiar si 2v1. Nu necesita nici un skill, doar spamezi cu wide-range attacks si lag-ul face restul.

Am observat ca pentru a depasi damageul de lightning upgrades, pe o arma cu A sau S scaling, si pentru a avea vitality decent, trebuie sa ai caracterul minim lvl. 200. Ceea ce este aberant pentru ca incepand de la lvl aprox. 170 costa de te rup sufletele.

Asa ca mi-am facut un "vitality build". Stats fix necesare pt a purta 1handed large-clubul, si apoi absolut tot turnat in vitality si endurance. Astfel la lvl 140 cu ring of favor si flip ring am ninja roll cu black armor aceea cu poise 83 parca, si 2100 HP. Dau dmg per strike 550-600 (asta se pare ca e cap-ul de dmg la nivelele astea, nu am intalnit pe nimeni sa imi dea pe bucata mai mult de 600, nici cei cu CMW).

Imi place cand vin backstabbing-buildurile si imi fac backstab cu chaos estoc sau chaos bandit knife, si apoi raman perplecsi cand vad ca nu mi-au luat decat o treime din viata. Iar apoi cum ii cuprinde disperarea cand nu pot scapa nici cand sunt vin in spatele meu sa mai lagstabeze, din R2 1handed SPAM de ciomag. I'm lovin it.