Single post: Diferenta de comunitate ??!!
-
Senior Member
@Chifteluta
Eu joc in continuare Fifa 09 dar cu prietenii.Atitudinea lui Spike cat si caracterul lui m-au scarbit, eu nu mai am varsta necesara sa suport asa ceva.Si cineva il mai si sustinea spunand ca vai, Spike a reusit sa intre la o facultate foarte buna si ca e baiat destept.Imi spunea mie asta, care am terminat facultatea acum cativa ani.Sa fim seriosi.
Iar asta cu "Cei care-si cumpara jocuri originale de XBox ii poti numara pe degete." tine-o pentru tine, nu e nici pe departe asa.
Cat despre SF4, chiar nu am cu cine sa joc.In afara de Minimize, care e cu 3 ligi peste mine, restul ori sunt abuseri ori sunt prea noobi.Prefer sa-l joc pe 360 cu 2-3 prieteni si aia e.Chiar acum am iesit de pe PSN, am dat invite la 3 prieteni pt un SF4 (fiecare juca separat), si nici unul nu mi-a raspuns.In antiteze cu meciurile de aseara de pe 360 in care 6 insi jucau GOW2.
Si ca sa-ti raspund la intrebare, tin consola PS3 pentru ca astept god of war 3.Nu am absolut nici un motiv sa o vand, o mai imprumut la prieteni, mai jucam un Fifa (il am pe PS3) sau ceva fun cu webcamul.
Nu acuz consola de nimic si nu dau 2 bani ce face Spike cu consolele lui, pentru mine pustiul ala nu are nici o valoare.
P.S. Nu a zis nimeni ca PS3-istii sunt neghiobi sau inculti, terminati cu acuzele.Eu am spus doar ca majoritatea de acolo nu sunt compatibili cu mine dpdv social.Sunt prieteni cu cativa si gata.Si aia cu care sunt prieten nu prea au timp de joaca.