Quote Originally Posted by Chifteluta View Post
Nu ca ai zis tu ca userii de PS3 sunt inculti sau neghiobi, dar vad un curent ANTI PS3. Si ca sa-ti spun ceva, pe ConsoleGames, la sectiunea de PS3 sunt cu 2000 de posturi mai mult ca la sectiunea de XBox360. Asta ce inseamna? Nu comentez!
Nu mai comenta deloc. Ai spus deja totul. Asta tot bat apa in piua de ceva timp incoace. Comunitatea PS3 mai mult vorbeste decat joaca. Asta am scris si pe threadul Killzone.
Tu ai un mod aparte de rastalmacii cuvintele si datorita posturilor tale total deplasate de la subiectul in sine totul degenereaza in altceva.
Nu este nici un curent anti PS3 si nu a spus nimeni ca comunitatea PS3 este plina de persoane de tipul puncte puncte. Este doar o incercare de a indemna oamenii de acolo spre mai mult multiplayer. Se doresc concursuri pe PS3, vrem sa facem, dar cu cine?
Dupa nici 2 saptamani de discutii, creare clan etc, lumea a inceput sa se certe si sa toarne posturi dupa posturi pe un subiect de gradinita.

Daca nu ai chef dar tii neaparat sa raspunzi acestui post, fa-o fara stilul ironic de care dai parte si fara a intoarce cuvintele impotriva mea.