Quote Originally Posted by amharets View Post
OK. am urmarit acest post cu interes, oarecum m-au si distrat speculatiile: legat de noua generatie de console vin si va spun pe scurt un lucru: anul acesta se va lansa Nintendo WII U - si atat. XBOX sau PS nu va fi prezentat FIZIC anul acesta la E3 (deci nu va faceti sperante) chiar daca au prototipuri pt consola (nu stiu daca au sau nu) s-a facut o intelegere intre Nintendo si Restul (in sensul ca Nintendo isi va mentine rolul de consola dedicata family/party/have fun si nu va intra prea intens in sectorul HARDCORE GAMER, cu, conditia ca anul 2012 si primavara 2013 sa ii fie rezervate in TOTALITATE (in acest caz XBOX si PS nici macar sa NU prezinte FIZIC o noua consola - si orice data de lansare SAU CARACTERISTICI sa fie doar pur speculative, nu oficiale) --- putem sa tot vorbim pe acest subiect, v-am spus si acum un an, ca NU se va lansa nimica din gama XBOX sau PS in acest an si nici NU se va prezenta fizic la E3 - in presa se fac tot felul de speculatii pt ca se VAND BINE - eu nu spun din presa ceea ce stiu, si nici nu vin cu surse de a 3-a mana. NU, o stiu pt cu o stiu (prefer sa NU intru in detalii) . with best regards
Daca ne spui si de unde stii tu aceste informatii poate o sa te credem.