Hehe. Acesta pare a fi un fel de thread de "Versus" dar fara versus in titlu. Insa nu-l voi inchide pentru ca vreau odata sa se lamureasca pentru totdeauna. Oameni buni, terminati odata cu prostiile gen "noi astia de pe x360 avem un ... in plus" sau "daca nu scrie sony pe ea nu conteaza" ! E fara sens si copilaresc. Cred ca pe orice consola te poti relaxa sau juca serios indiferent de ce sigla are pe ea. Ce Dzeu, atatia ani ne-am jucat pe SNES, pe PSX, Commodore, etc... fara sa ne pese de cine a facut consola respectiva, sau ca vecinul are ceva mai tare. De fapt, daca vecinul avea ceva mai tare, mergeam la el sa jucam impreuna. Il momeam noi cu una/alta

Acum, referitor la ce se intampla pentru exclusivistii PS3, e normal. Odata sunt suparati ca pe consola "adversa" sunt multi care pirateaza. Din pacate, acelasi lucru se poate spune si de PSP, PS2... deci nu putem invinui o consola doar pentru ca unii aleg calea gresita. A doua oara, sunt suparati pentru ca nu exista un "leader", ca nu exista o echipa care sa organizeze mai bine totul, asa cum se intampla pe Xbox 360 Live. Asa ca, va recomand celor care aveti timp si dorinta de a ajuta, preluati initiativa si incercati sa faceti totul sa mearga.

Cum vorbeam si cu Mo, si referitor la intrebarea lui DeathWings, ceea ce se intampla acum pe PSN seamana foarte mult cu comunitatea initiala de World of Warcraft. Cred ca pana sa ajungem o guilda serioasa, am trecut prin zeci de destramari si "certuri" intre membrii.

Asa ca, don't worry ! Incet incet, se pune si comunitatea PS3 pe picioare. Si sper ca punem si noi umarul la asta. Pentru ca daca noi nu, atunci cine ? Si sa nu-mi spuneti ca se mai agita altcineva, pentru ca nu o cred. Apar mici "impunsaturi" pentru ca aici se pune suflet. Si stiu cum e sa pui suflet intr-un proiect si sa vina cineva si sa-si bage picioarele. Doar ca trebuie sa lasati si de la voi si sa va vedeti de treaba, indiferent de consola. Hai ca se poate ! Bafta !

P.S. Imi cer scuze ca nu ma pot oferi in calitate de organizator... dar eu unul nu mai am timp nici sa dorm lately, daramite sa pot sa stau pe PSN. Dar sunt sigur ca veti gasi pe cineva mult mai capabil si ca va iesi ceva super intr-un final. Ce se intampla acum e inca o dovada ca suntem ca o mica familie. Iar cum in familii apar tot timpul mici impunsaturi, it's all ok. So, now go and do it !