Da, +1.

---------- Post added 03-02-2012 at 12:13 AM ----------

Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
Guys, am o problema ciudata cu iPhone4 cu 5.0.1 cu jailbreak. De aproximativ o saptamana, dupa o incarcare normala, la priza, pana la 100%, ca deobicei (rar il incarc la calculator), ma tine cu 100% cateva ore, dupa care incepe sa scada normal (ma tine in medie app 2 zile de utilizare normala), iar cand ajunge la 29% se inchide brusc, ca si cum nu ar mai avea baterie.

Prima oara s-a intamplat noaptea si am crezut ca ceva a consumat bateria peste noapte si nu i-am dat prea mare importanta. Mi s-a mai inchis odata asa, in timp ce ma jucam si azi am facut un test si mi s-a inchis exact la 29%, fara atentionare si fara nimic. Daca-l pornesc imediat, imi apare pe ecran bateria goala si nu pot face nimic. Daca-l las 5-10 minute, se incarca iOS-ul, imi apare pentru o fractiune de secunda ecranul cu Slide to unlock (in care se vede clar ca mai am 29%) si se inchide la loc.

Ma gandeam sa reinstalez iOS-ul, dar inainte de asta, as vrea sa va intreb daca stiti vreo metoda de recalibrare a bateriei.
Baga telefonul in priza si NU IL SCOATE de la priza pana ajunge la 100%. Apoi foloseste-l normal fara sa te intereseze cand o sa moara bateria. Dupa ce moare LASA-L ASA vreo cateva ore (2-3 ore). Apoi conecteaza-l din nou la priza si nu-i fa nimic pana ajunge la 100%, nu-l deconecta pana ajunge la 100%. Daca ai facut pasii astia fara sa intrerupi alimentarea la telefon atunci ar trebui ca bateria sa fie recalibrata. Daca tot prost se comporta fa-i un restore cu bateria 100% dupa care dai set as new phone si refaci pasii de sus. Daca nici asa nu o ia atunci ori e dusa calibrarea rau de tot (desi nu stiu cum s-ar putea strica pt ca cred ca e facuta software), ori are ceva probleme bateria si nu poate fi recalibrata. Il duci la service si aia e.