Si uite asa a aparut si la noi legea...zicea cineva mai sus ca ce ne agitam atata ca e vorba numai de america! Atat am sa-i transmit,vorba lui Charlie: miau-plici!( imi pare rau ca nu te-am intrebat atunci ce ar face numai america cu legea asta daca peste tot in lume internetul ar fi liber. dar ma enervasem si am zis sa o las asa). O diferenta considerabila este ca noi nu avem nici un Anonymous sa atace servere-le marilor firme din romania sa vada ce inseamna internet-ul,adica mai bine zis sa ne protejeze interesele. Nu, noi avem oameni care daca le spui ca maine viscoleste dau fuga in super-market-uri sa-si cumpere de mancare de frica sa nu moara de foame. Am si o rugaminte totusi,sa fie lasat deschis thread-ul sa vedem peste cativa ani,doi-trei ani de exemplu, in functie de cum va evolua legea ce a spus fiecare si sa radem unul de altul cat de panicati ca o sa ne-o traga de o sa visam numai internauti sau cat de linistiti eram ca legea e buna si nu o sa fie inchise decat tracker-ele. Acum serios, ar trebui sa ne revoltam si pentru a sustine ceva, o cauza nu doar ca spun astia la televizor ca romania moare de foame,ar trebui sa gandim putin nu sa fim oi cum am fost pana acum,ar trebui sa spune STOP! ca sa putem merge inainte nu sa fim impinsi de la spate.