Single post: Anonymous ataca din nou...
-
Member
stiti care e chestia? cand o sa vina argumentele valide pe care le cereti s-ar putea sa fie prea tarziu. eu nu stiu ce moda zici de a fi anti ACTA. sa nu uitam totusi ca s-a semnat cam pe ascuns documentul. si asa pot sa spun ca e o moda sa dai vina pe basescu pentru ca afara ninge pentru ca asta intr-adevar e o moda! va mai intreb o data : chiar credeti ca totul se va opri la inchiderea tracker-elor? ce ma deranjeaza la ACTA? e aceasi marie cu alta palarie. e clasica schema benny hill: au schimbat eticheta si toata lumea e super multumita. o sa vina o vreme cand o sa ne intrebe copiii copiilor nostri: bunicu' am auzit ca era inainte un internet liber pe care postai ce vroiai si aveai muuuulta informatie. da, nepoate asa-i,era frumos....; pai si de ce acum, internetul inseamna numai reclame la oale si poezii despre conducatorii nostri dragi? pai cand eram mai tanar s-a dat o lege prin care s-a vrut stoparea furtului de intelectualitate privata si toti am crezut ca e bine si frumos dar n-a fost asa. pai de ce nu ai facut nimic,bunicu' ? pai nu am avut argumente reale la momentul respectiv! 
---------- Post added 03-02-2012 at 06:07 PM ----------
si inca o chestie ca sa va intre bine in cap: nu mi-e frica de ce ar putea sa faca o tara civilizata cu legea asta,mi-e frica la ce furtisaguri o sa ne supuna ai nostri pe baza acestei legi. ca am mai avut noi legi europene cu care si-au batut joc de noi! ganditi-va la asta nu la legea propiu zisa care oricum e de cacao. dar o lege de cacao in mainile unui popor de hoti ca al nostru? ce viitor vedeti in asta? stralucitor? nu prea cred...