Salutare,
Intr-un final, am reusit sa plasez comenzile pe amazon, m-am gandit sa scriu care a fost problema poate va ajuta pe cineva la un moment dat.
Ideea e ca, banca mi-a emis un nou card, din motive de securitate, ceva legat de un chip...
Cardul pe care eu il am, a ramas insa activ, dar numai pt shopping in store (POS) sau withdrawal de la ATM. Tranzactiile de genul shopping online, sunt considerate a avea un grad ridicat de risc, iar banca le bloca automat pentru cardul vechi....
Toate bune si frumoase, numai ca eu nu sunt in tara acum, deci mi-e imposibil sa ridic cardul nou. In consecinta, am fost indrumat sa completez un fel de cerere, prin care, pe proprie raspundere am cerut dezactivarea limitarii pentru achizitiile cu grad ridicat de risc, iar acum totul e ok.

Pe mine m-a deranjat foarte rau ca nu am fost notificat cu privire la emitarea noului card. Domnisoara din call center, mi-a spus ca: "Am incercat sa va sunam, dar aveti doar numere de fix notate in baza noastra de "date". Problema mea e ca eu nu am si nu am avut niciodata un numar de fix...In fine, ma bucur macar ca s-a rezolat intr-un final.