Single post: Fifa 12
-
Junior Member
in seara asta in sfarsit consider ca imi pot da cu parerea despre acest joc. nu am facut asta pana acum pentru ca nu am vrut sa ma grabesc,revenind la seria fifa dup niste ani,dar din septembrie si pana acum pot spune ca i-am invatat secretele. si nu e un lucru bun pt ca am constatat enorm de multe bug-uri. de la un AI foarte slab dezvoltat la niste greseli enorme in implementarea unor reguli de baza cum ar fi hentul. sa nu mai vorbesc de arbritraj care este sub orice critica. am reusit sa primesc gol si din off-side,am si inregistrat faza,ca a fost chiar un apogeu al nivelului f scazut la care se prezinta jocul. si f multe alte greseli care sunt de netrecut cu vederea la cum a fost prezentat de ea jocul. aproape tot ce este implementat nou creeaza bug-uri iar restul e istorie... de unde si motivul pt care nu am mai cumparat jocul pana anul acesta cu toate ca imi doream enorm un joc reusit de la ea, in sfarsit. si nu zic "poate la anul" pentru ca eu unul personal aleg sa nu mai cred in inovatiile ea. mi-am recastigat o pauza de la acest titlu promitator de fiecare data dar dezamagitor in final.