Eu pana acum sunt multumita de ce e pe Odesk. Cei care se pricep la IT cu siguranta pot castiga mai bine, insa eu sunt pe marketing, statistica si chestii de genul asta. Acum sunt la al doilea job�e cu plata cu ora si dureaza de vreo 2 saptamani si probabil o sa mai dureze. Am sublicitat (6 dolari pe ora), insa cred ca i-am starnit interesul prin scrisoare si apoi am dat o proba de 3 ore si m-a ales pe mine. Tipul e super super ok, desi imi inchipui ca sunt si angajatori mai naspa. Si sper din tot sufletul sa nu fi avut norocul incepatorului si sa mai prind proiecte. Oricum puteam sa prind mai multe joburi insa nu reuseam sa termin in timpul in care avea nevoie angajatorul asa ca au optat pt alte personae. Eu avand d�j� un job stabil, odeskul e jobul din timpul liber.
Atat cat pot face eu recomandari, as spune ca e important ce scrii in scrisoare si sa ai profilul completat cum trebuie. Eu una tre sa mai lucrez la teste ca am note mediocre si nu am dat decat testele de engleza. Nu am niciun excel, ppt sau alte chestii care sigur m-ar avantaja. Asa ca tre sa ma pun pe invatat pt ca aici sunt basic.
Multa bafta tuturor.