Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Pariuri

1. #23 SP
    Member iUser's Avatar
    Haideti sa reinviem acest thread!
    M-am reapucat de curand de pariuri, dupa ce m-am enervat rau in decembrie (2011) pe vreo 2-3 bilete la care aveam castig maxim 500 RON/buc., si am fost scos de cate un meci. Luna aceasta am primit cu Top Gear un voucher de 20 RON pe bet-at-home. Am zis ca de acum nu mai pun mize mai mari de 5 RON, deoarece nu merita, si consider ca e mai bine cate 10-20 RON pe zi, decat 500RON la 2-3 luni.
    Astazi am pus urmatoarele bilete
    AC Milan-Arsenal Gol ambele echipe @ 1,75
    FC Zenit St Petersburg-Benfica Lisabona Gol ambele @ 1,95 (avand in vedere ca la St. Petersburg la ora 19 vor fi ~ -15*C nu cred daca Benfica va castiga)

Ergotelis Chania-Panathinaikos Over 2.5 @ 2,25
    Skoda Xanthi-Asteras Tripolis 1X @ 1,14
    AEK Atena-OFI Kreta 1 @ 1,80

Ce puneti pentru maine (Europa League)? Eu m-am gandit la:
    SS Lazio-Atletico Madrid Gol ambele/Over 2.5 @ 1,70/1.95
    AZ Alkmaar-Anderlecht Gol ambele @ 1,65
    Viktoria Plzen-Schalke Gol ambele @ 1,60
    Trabzonspor-PSV Eindhoven Over 2.5 @ 1,75
    Red Bull Salzburg-Metalist Kharkiv Gol Ambele @ 1,60

Ce am castigat de cand am deschis contul pe bet-at-home(vineri):
    Attached Images Attached Images 11-02-2012.jpg 14-02-2012.jpg