mda... am zis ca nu scriu nimic in thread, dar vad ca unii deja nu stiu decat sa arunce cu rosii si sa-i blameze pe cei de la EA. pentru un fan adevarat al fotbalului si al seriei, cum sunt si eu si alti 10-12 milioane de oameni, asteptam cu sufletul la gura orice informatie sau dezvaluire despre urmatorul joc din serie, tocmai pentru ca ne dorim sa vina toamna si sa cumparam jocul. daca fanii isi doresc un joc nou in fiecare an, de ce sa nu le dai? e o situatie win-win. fifa nu este un joc doar de distractie, exista multi jucatori hard-core pe forum si nu numai. imaginati-va ca dupa ce devorezi jocul si ai sute de ore de joaca, dupa o vreme vrei ceva nou, cu un gameplay diferit. si credeti-ma pentru un astfel de jucator si cea mai mica schimbare in gameplay se vede imediat si trebuie sa-ti adaptezi stilul de joc. astea sunt doar cateva din motivele pentru care noi, fanii jocului (si stiu ca mai suntem priviti ca cei brainless care nu gandim, nu suntem gameri adevarati, sunt fanboy si etc) asteptam urmatorul joc cu mult interes . nu va place, nu-l cumaprati. regretati, vindeti-l. si cu asta basta, atata timp cat jocul se vinde in peste 10 milioane de unitati in fiecare an, eu cred ca este o serie de mare succes. acelasi lucru se aplica si la CoD, daca lumea il cumpara si isi doreste un nou joc in fiecare an, de ce sa nu le oferi? pana la urma un joc se vinde bine daca este cu adevarat bun si are un fanbase destul de mare. in fine... poate sunt fanboy, asta e, dar asa vad eu lucrurile. daca piata cere si produsul se cumpara, de ce sa nu-l oferi in continuare?