Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
Nu se destrama deloc. Faptul ca unul sau doi oameni s-au rupt de 360 din diferite motive (unele mi se par destul de absurde), asta nu inseamna ca se destrama. Sa iau jucatorii de Gears of War. S-au retras doi, au venit cinci. Poti spune ca aceasta comunitatea 360 este intr-o transformare. Pleaca veterani (imi pare rau ca pleaca, dar nu pot fi tinuti cu forta) si vin oameni noi. Oameni noi care joaca din plin si incet incet din recruti devin jucatori foarte buni. Sun cativa care au venit de la 90% singleplayer si acum abia asteapta sa vina sfarsitul de saptamana pentru a intra la o "tranta" online.
Deci, departe ideea ca aceasta comunitate sa se destrame.
Domnu', au fost odata Cei Patru Care Au Speriat Vestul, la propriu. Si asta este tot ce conteaza pentru mine. Asa sunt eu, mai old fashioned, mai principial, mai loial. Sunt unul din veteranii aceia, dar nici eu, cum sper ca nici ceilalti nu am renuntat, doar suntem intr-o asteptare ce pare neterminabila. Si asteptam sa vedem ceva ce ne place. Pana atunci vom fi doar "last seen on Xbox.com". Trist, dar adevarat.

Am impresia ca te referi foarte mult la skill in ceea ce vorbesti. Nu e vorba de asta, ci de caracter - lacking in many. Tu esti altfel, te adaptezi mai usor, esti obisnuit sa roiasca multi in jurul tau. Dar roiul s-a facut atat de dens incat nu mai vezi prin el pe altii care fac cu mana. Din nou, trist, dar adevarat. Sa nu intelegi de-aici ca ai vreo vina. Doamne fereste! departe de mine acest gand. Doar ca restul nu s-au putut adapta la situatie si acum revin la activitatile si lucrurile care ii faceau sa se simta bine.

Si nu s-au retras doar doi. Numarul este un piculet mai mare. Si au venit 5-7, dar pentru mine, iar daca cei care seamana se aduna, inseamna ca si pentru ei, conteaza calitatea, nu cantitatea. Si cu asta inchei aspectele personale, poate prea personale.