Dupa cum vedeti, si in comunitatea de pe 360 exista anumite animozitati. Insa poate e mai fain asa. La Gears de exemplu nu se joaca serios pana nu ne harjonim un pic, sau pana nu se enerveaza anumite caractere! Si atunci devine totul mai interesant, mai intens! Eu unul abia astept acele momente, insa nu inseamna ca am ceva cu cineva, doamne fereste! E fain ca sunt tabere, bisericute, ambitii, sau cum vreti voi sa le numiti. Insa nu as vrea sa depasim anumite limite. Gaming-ul competitiv are si el, farmecul lui, si ar trebui sa-l incurajam!

Sanjuro, te asteptam din nou la joaca!

---------- Post added at 05:20 PM ---------- Previous post was at 05:10 PM ----------

Quote Originally Posted by ffocus View Post
parerea mea este ca s-a creat o falsa impresie despre comunitatea ps3. cui foloseste asta chiar nu inteleg. eu am aproape plina lista de prieteni si nu cred ca am vrut vreodata sa joc ceva online si nu am reusit. chiar daca joaca fiecare altceva, accepta invite-ul si asta cred ca conteaza nu? nu prin asta definim notiunea de fun? trebuie sa avem neaparat campionate cu posturi interminabile si poze care oricum nu spun nimic decat pentru cei care au jucat? intradevar cand ai doar 3-4 jocuri nu poti avea pretentia sa gasesti non-stop parteneri. asta este, ps3-ul este mai gurmand cand vine vorba de bani, dar daca achizitionezi jocuri in "trend" sigur vei avea cu cine juca. si nu ma faceti, ca imi montez trepiedul si umplu forumul de poze si filme ca sa vedeti ca se joaca pana la 3-4 dimineata.

game on!
Mi se pare ca esti un pic suparat. Cred ca ai inteles un pic gresit ceea ce s-a spus exact pe aici! Nimeni nu a spus ceva rau despre comunitatea PS3, ci doar ca este un pic in spatele celei de 360. Situatia se poate schimba, binenteles, in curand. Poate fi un avantaj, pe termen mediu/lung!

Deasemenea, nu mai dati vina pe piraterie pentru succesul comunitatii de pe Live! Si nu mi se pare ca PS3-ul este mai costisitor. Ambele platforme necesita investitii serioase. De aceea, multi nu au timp sau nu-si permit sa investeasca in ambele platforme deodata. E de inteles.