Am inteles ce vroiai sa zici, eu zic doar ca mi se pare absurd sa scoata "Tag Tournament" din titlul din moment ce ala e its major selling point. Sa lase doar Tekken Tag Tournament 2, caci ala e titlul original; un titlu badass cu traditie in seria Tekken (de fiecare data cand zic TTT ma apuca nostalgia ). De ce sa scurtam numele in ceva total generic si banal? Numele Tekken Unlimited sincer imi aduce aminte de tampenia aia de port pe Game Boy Advanced... Tekken Advanced, deci no thank you!

Cat despre 1v1 am zis si sus, nu am nimic impotriva optiunii, sa fie acolo, e moca, nu e dlc, nu vom cumpara inca un joc la luni diferenta doar pentru ea, e buna... DAR, vreau ca accentul sa fie tot pe 2v2 pentru ca pana la urma de aia au mai facut un Tag Tournament si nu direct Tekken 7 cu optiunea de a juca cu doua personaje. Si DACA, doamne fereste, DACA 2v1 (ceea ce implica de la sine si 2v2 si 1v1) o sa fie un mod oficial de a juca in turnee, va anunt de pe acum ca ma voi stradui pe cat imi sta in puteri sa distrug complet si irecuperabil pe oricine va juca solo impotriva mea; be afraid, be very afraid! Cine credea ca Paul e cum e de unul singur, sa vezi cand el te tine si Kazuya, Julia sau Armor King iti dau la operatie! O sa vreti sa dati Tag si n-o sa aveti cu cine!

Si da, clar ca doar versiunea asta va aparea pe console, la fel au facut si cu T6.0 si BR. Daca era vorba de Capcom aici, cumparai mai intai TTT2.0 apoi la 9 luni aparea Maximum Tekken Tag Unlimited Tournament 2 Alpha Remix la doar 40$ ca, you know, that makes it ok!