Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ultimul serial vizionat / Recomandari seriale
-
Senior Member

Originally Posted by
tudyniuz
La partea cu How I Met Your Mother sunt de acord. Razi odata la 5-6 episoade. Big Bang e mai amuzant, dar nu se ridica la nivelul lui Seinfeld, Married with Children sau chiar Malcolm in the Middle.
un serial bun e ala care te face sa razi si in acelasi timp poate fi si serios si sa te faca sa-l iei in serios... nu sa scoti plobele la plaje din secunda in secunda... Ca sa dau un exemplu bun (aici in cazul meu) ar fi M*A*S*H care pentru mine va ramane cel mai bun serial de comedie/drama posibil realizat de catre americani... HOW I MET YOUR MOTHER il consider mai matur si-l prefer mai mult din acest punct decat Big Bang, care de la mine nu a reusit sa scoata nici macar un IHM! si asta e a 5-cea oara cand incerc sa ma uit la el si nu pot trece de primul episod!
Dar fiecare cu opinia lui 
PS: Am uitat sa spun ca nici Married with Children si nici Seinfeld, Malcom in the Middle nu au fost pe gustul meu deci... na si pana apare un serial la fel de bun sau mai bun decat M*A*S*H le voi pune pe toate in comparatie cu el!