Depinde.. daca vrei sa joci foarte mult la pariuri Live.. desi eu nu prea mai am timp de asta acum.. iti recomand bet365.com pentru ca au cea mai buna interfata pt pariuri live din cate exista.
Daca vrei sa joci bilete combinate, cum fac eu.. iti recomand gamebookers.com
Si daca vrei sa joci pe meciuri simple si fara sa faci pariuri combinate iti recomand betfair.com pentru ca au cele mai bune cote. Sistemul acolo e ceva mai complicat.. e un fel de bursa a pariurilor (de ex daca ai prins cota 3 pe o echipa si deja are 2-0, poti sa "vinzi" pariul si sa-ti iei profit fara sa mai stai pana la finalul meciului pana la care se poate intampla ca echipa respectiva sa fie egalata sau chiar batuta).. eu nu am avut inca timp sa aprofundez sistemul ca momentan incerc loteria "combinatelor".

Recomand pariurile online in locul caselor de pariuri pentru ca:
- au cote mult mai bune
- e mult mai comod
- pariurile live sunt mult mai usor de pus online decat la casele de pariuri
- nu "trebuie" sa platesti impozit pentru retrageri de peste 600 RON. adica ma rog, "trebuie" sa te duci sa faci declaratie de venit dar fiscul nu te freaca la cap decat de la sume de peste 10000 de EURO/an. Si banca trebuie sa notifice fiscul la incasari de peste 20000 RON. Deh, faci si tu 4 incasari de 5000 ca doar avem imaginatie