Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Battlefield 3
-
27-02-2012 15:22 #2565 SP
Member

Originally Posted by
it.addi
Ca sa revenim on topic , cum vi se pare noul patch ?
In mare arata bine.
Nu mai stiu unde citeam, dar cineva propunea sa fie totusi separate versiunile de consola si de PC.
Eu unul sunt de acord cu asta, clar avem "nevoi" diferite.
Ia de exemplu nerf-ul Laser + Javelin. Pe PC daca e un 32 vs 32 atunci probabil ca o sa vezi 2-3 soflam-uri si 5-6 (daca nu chiar mai multi) ingineri cu Javelins. Pentru orice vehicul care indrazneste sa iasa la vedere e moarte instant.
Pe consola in schimb cu doar 12 jucatori rar o sa vezi o coordonare asemanatoare intre jucatori.
Insa sunt multe lucruri imbucuratoare.
Shotgun-urile semi + auto primesc toate un nerf, nu prea inteleg de ce, in afara USAS-ului.
Nerf si pentru frag rounds pentru shotgun-uri auto si semi. Probabil ca cei care preferau stilul asta de joc or sa treaca pe M870 cu frag in loc de USAS. Nu omoara la fel de repede, dar nici nu e mult in urma.
Nu o sa mai iei damage cand sari de la 50 cm. Famas cu 25 de gloante in loc de 30; multi or sa treaca pe alte arme. AEK-ul primeste si el un nerf.
Probabil ca o sa fie foarte multi cu M16A3 acum.
Nu sunt de acord cu toate schimbarile de la accesorii, dar macar 90% din oameni nu or sa mai aiba holo + foregrip + silencer.
Heavy barrel + flash supressor or sa fie mai folosite.
Nu te mai poti urca cu MAV-ul pe cladiri + se distruge dupa un singur kill. Nu ma deranjau foarte mult astea doua aspecte, mai mult ma incomoda cand erau idioti din echipa mea care incercau sa faca asta in loc sa atace obiectivele.
Spawn-uri mai bune in TDM + harti mai mari. Nu sunt mare fan TDM dar cateodata vrei doar sa omori pe cineva fara sa-ti faci grija de obictive.
Daca ar rezolva si input lag-ul ar fi perfect, dar nu-mi fac mari sperante. Deja m-am resemnat cu faptul ca nu o sa apara vreodata un fix. Astfel o sa am parte doar de surprize placute.
Ce as vreau eu sa vad in schimb in joc e un server browser + quick match mai eficient. De destule ori selectam o harta, dar pana imi incarca mie deja se terminase si trecea la urmatoarea. Sau te pune cand mai sunt 10-20 de ticket-e.
As vrea sa vad de asemenea servere custom. Gen o singura harta in rotatie, sa macar diferentiere intre harti mari si mici; de exemplu o rotatie fara firestorm, Caspian si variantele de 5 steaguri ale hartilor din B2k, care dupa parerea mea sunt mult prea mari pentru console.