Single post: Gran Turismo 5
-
01-03-2012 00:16 #4464 SP
Junior Member
Adi am incercat sa joc forza4 de 2 ori (2 sesiuni de cateva zile)...de unde vazusem 3-ul, de la 4 aveam asteptari destul de mari...si am fost extrem de dezamagit...la gt5 scrie clar 'the real driving simulator' si chiar este...gt academy este dovada mai mult decat incontestabila in acest sens (nu academia in sine, ci rezultatele). Nu mi se pare deloc o comparatie gen bmw vs audi sau iphone vs android...fizica se simte daca esti manaci, in gt se simte GRAV, in forza nu...e simplu
Lucrurile de genul ca poti sa faci orice masina awd sau ca poti sa pui la o masina gen nsx turbo (sau orice masina n/a prestigioasa, sau orice rwd de prestigiu) si sa ajungi la 342342 de cai, pentru un om ca mine, e strigator la cer. Mai aveam putin sa vomit. Extrem de dezamagitor. In gt5 se vede respectul pt masini, pt motorsport, pt setari, pt realism, pt fizica, pt racing pur 
Iar ringul din fm4 e chiar o gluma proasta (mai ales ca tot timpul e foggy) fata de ringul de gt5...nu mai spun de weather si noapte/soare/apus/rasarit etc...iar la fizica cred ca si nfs shift 1 mi s-a parut peste sau pe acolo cu forza
---------- Post added 29-02-2012 at 11:26 PM ----------
Am stat mai bine sa analizez, e posibil sa ai dreptate si sa fie totusi o discutie gen audi vs bmw, etc...pentru ca, nu sunt foarte convins ca multa lume poate sa priveasca gt5ul asa critic cum il privesc eu (sau fm4)...ma ajuta mult 'cariera de gaming' iar din partea cealalta slava domnului...si pot avea o parere mult mai ampla asupra fenomenului.