zgaiba, eu nu am incercat forza, ci am jucat sute de ore atat fm3 cat si fm4 (fm4 mai putin pt ca am dat xbox-ul) insa am avut volan cu feedback, scaun real racing de masina cu tot cu postament, un ansamblu de vreo 40 de kg...deci pot spune ca am experimentat forza ca si joc destul de mult. Eu am fost foarte impresionat de el, ajunsesem sa-l controlez destul de bine, si asta am realizat-o cand l-am pus pe razvan (subaru) intr-un STi pe circuit si nu era in stare de nimic... deci jocul stie!
Nu degeaba a luat note mari prin toate reviews din toata lumea.
Parerea mea personala este ca era foarte bun. poate la nivelul meu era foarte bun...ce sa zic

In schimb GT5 din pacate nu am apucat sa folosesc un volan (cine stie poate se plictiseste Mirea de al lui) si poate cu volan o sa pot face o comparatie veritabila intre cele doua.
GT5 este bun , m-a convins insa nu pana la capat. si cel mai mult sufar din pricina sunetului care este mult sub asteptarile tuturor din pacate.

Volan nu cred ca mai pup prea curand asa ca voi ramane la experienta de gamepad care pana acum s-a dovedit interesanta.

Ambele sunt jocuri de nota 10 din pct meu de vedere si nu le-as compara cu nimic la capitolul simulare si distractie! fiindca nu au concurent.

Poate ne vedme intr-un online