AMD a gresit cu Bulldozer ca nu au gandit ei un suport mai bun pentru procesorul lor, ceva care sa administreze mai bine sarcinile pe 8 nuclee, trebuia sa lanseze procesorul cu un nou socket, nu pe AM3+, si placile de baza cu noul socket sa foloseasca un chipset dedicat procesorului. Ei au lansat un procesor cu 8 nuclee si s-au asteptat de la producatorii de software sa il sustina, nu se face asa, tot timpul vor merge pe modalitatea cea mai usoara, de ce sa te chinui sa creezi o aplicatie pentru un procesor cu 8 nuclee care nu are baza de instalare cand poti sa faci usor aceasi aplicatie pentru un procesor cu 4 nuclee cu o baza foarte larga de instalare dispusa sa iti cumpere aplicatia. Probabil intr-un ecosistem inchis ca PS4 asta nu ar fi asa o mare problema si arthitectura CPU-ului este mai usor de folosit decat Cell-ul. Dar tot nu sunt de acord cu renuntarea la Cell in favoarea AMD. In primul rand am deja o colectie de jocuri de PS3, si in al doilea rand nu castig suficient sa imi cumpar o consola noua , in schimb daca as vinde consola veche as acoperi o parte din costuri, plus pot sa imi joc in continuare jocurile.