In mod sigur asa este - si pe deasupra sunt aproape convins ca la unele editii a cumparat 2-3 bucati pe care le-a vandut ulterior "sponsorizand" viitoare achizitii - este o practica folosita de colectionarii de "sealed"

Sincer sa fiu sunt un pic circumspect vis-a-vis de colectionat jocuri, deja am sesizat ca se contureaza 2 curente:

1. pachete super value - cat mai putine lucruri posibil inside - probabil acestea vor disparea lasand loc downloadable games etc
2. pachete super babane (dar si super scumpe) - pline ochi de tot felul de crap.

Deja desi pot sa spun ca imi permit cam orice joc - insa spatiul a devenit o mare problema - doar un exemplu

- daca in momentul cand a aparut Halo 3 Legendary - parea ceva imens acest lucru s-a perpetuat acum cu:

- halo reach
- gear of war 3
- lord of the rings
- skyrim
- crysis nano

Pachetele pentru colectionari sunt din ce in ce mai voluminoase:

- GT 5 signature
- god of war pandora
- Uncharted 3
- black ops
- modern warfare 2
- tron
- Catherine
- DJ hero 1
- DJ hero 2
- rockband
- guitar hero

Pachete precum

- Bioshock
- Resistence
- Fear
- Fallout 3
- Fallout 3 new vegas
- Driver
- Duke Nukem
- Deus Ex

Sunt deja "normal size"

Iar pachete precum

- Arcana Heart
- Blaze Blue
- Warhawk

sunt deja considerate "normale" - tind sa fie inlocuite de limited edition sau special edition - deja nu mai sunt collectors

Au aparut acum si nebuniile astea de Tin Edition

Eu prognozez ca va fi un calvar (deja este) sa colectionezi toat editiile de colectie, special, limited, tin ... in toate variantele ...