Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: PS3 Gathering 2009 - Second Year
-
Senior Member
recap - me+1, drrakku11, istrategie, webpredator, Nonelito+1, BoDoPSX, GraX, ffocus, AdykOSu, mentorica
rog mentionati daca veniti insotiti
bitza, e luni, nu va fi lume asa ca nu ma astept sa fie probleme (in plus eu sunt saptamanal p'acolo, uneori chiar de 2-3 ori asa ca ma stiu de client).
---------- Post added at 07:11 PM ---------- Previous post was at 05:28 PM ----------
[strike]
se pare ca a inceput o vanatoare de vrajitoare. va rog sa nu mai postati materiale ofensatoare pentru ca partea cealalta nu numai ca este sensibila la asemenea glume dar este si "la putere" ca sa zic asa. din punctul meu de vedere banul a fost un abuz de putere, iar Dj Mo are report post din partea mea. faptul ca poza nu a fost stearsa, nu imi spune decit ca Dj Mo a actionat instinctiv, fara sa cintareasca la rece lucrurile. asta e, va rog sa fiti atenti ce postati pe viitor.
[/strike]
PS m-am autocenzurat. s-a dat ban CORECT pentru recidiva. incep sa cred ca ceea s-a spus despre comunitatea PS3 este adevarat. sper ca pe viitor sa demonstram ca nu asa stau lucrurile. si cu toate astea...it was funny as..hell...daca eu am gasit asta funny, eu care le am pe amindoua si le pretuiesc pe fiecare pentru avantajele pe care mi le ofera, atunci nu inteleg de ce altii nu sunt in stare sa zimbeasca si sa treaca mai departe...beats me...si daca era invers si tot rideam pentru ca ideea oricum ai lua-o e funny SO apreciez sacrificiul lui.