Quote Originally Posted by LordKratos View Post
Poate au ales ziua de 7 ca sa fie in concordanta cu lansarea si unei tablete de 7".Ma gandesc ca ei oricum fac orice cu cap.Am avut ipad 1 wifi si tocmai ce ma batea gandul la un ipad 2 si cu 3g.Insa cand am vazut ca se anunta asa rapid 3 am zis sa mai astept.
Pentru unii daca tableta nu se va numi iPad 3 si nu va avea alt design,o sa li se para o pierdere.De ce?
Pai am vazut o gramada care nu au mai luat "aifon"4s si au ales sgs2 doar pentru faptul ca 4s arata identic ca 4 si nu se mai pot da mari ca au ultima generatie de telefon.Si am vazut mai multi care au iPhone si nu au credit sau minute sa sune.Pentru unii dintre noi produsele apple sunt doar pentru a se da mari.
Produsele de la Apple sunt scumpe intr-adevar dar sunt scumpe pentru noi romanii cu toate taxele care se adauga aici.Si oricum sunt produsele care isi pastreaza cel mai mult valoarea,exemplu nu gasesti ipad 1 mai ieftin de 1100 de ron oriunde ai cauta.Deci investesti bani in ceva valoros nu intr-o tableta pe care daca o scoti din magazin pierzi 30% din valoarea ei instantaneu.
Sper doar sa pastreze durata bateriei indiferent de ce ar face tableta,pentru ca imi trebuie pentru deplasari(sunt sofer).
Abia astept sa vad noua sau noile tablete de la apple.

P.S.Nu ei le-au inventat doar le-au REinventat!
Partea cu reinventat e cu cantec pt ca Steve Jobs avea in plan sa lanseze iPad-ul inainte de primul iPhone. Deci way way back.

Sent from my iPhone using Tapatalk