Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul Xbox 360
-
17-03-2009 21:19 #2303 SP
Member

Originally Posted by
alexxx_862006
Primul sincer nu merita, mai bine cauti un Jasper
Ok, oricum nu vreau sa o iau chiar acum (adevarul e ca nu stiu exact cand o iau, dar vreau intr-un timp nu foarte indelungat).
Garantie are 2 ani, si nici nu ma gandesc sa o iau din alta parte decat din Orasul meu (Brasov), caci daca se strica (eventualul si arhicunoscutul RROD) as vrea sa am garantia in oras.
Din moment ce e Pro probabil e Falcon, si vreau si eu un Jasper
.

Originally Posted by
the_fool2k
Un singur lucru merita. Perioada de garantie. Mai bine un Falcon cu 3 ani, decat un Jasper cu un an.
Asta-i cert, dar intre un Jasper cu garantia de 2 ani si un Falcon de 3 ani eu as alege Jasper-ul.
P.S. Am gasit (probabil) si un Jasper Arcade (zic probabil ca la specificatii e trecut 256mb Memorie Interna) la 1000 lei, garantie 2 ani la MediaGalaxy ... Daca nu va aparea Pro pe Jasper pana cand voi lua consola (si daca va aparea nu va costa peste 1200-1300 lei) voi lua un Arcade.
Nu stiu, insa, daca voi putea adauga si un HDD (as vrea unu chiar si de 20GB, dar sa fie acolo un HDD pentru stocarea unui joc eventual, sa nu uzez DVD-Rom-ul, si sa nu fie foarte zgomotoasa Cutia X), caci NU vreau sa pierd nici garantia.