Am citit tot threadul incercand sa-i gasesc pe maniacii cafelei, dar nu imi place deloc ce am gasit. Eu credeam ca aici chiar vorbesc niste maniaci, niste oameni care masoara forta cu care tampeaza cafeaua in portafiltru, niste oameni care vorbesc despre tipuri de cafea, niste oameni care vorbesc despre tehnici de preparare a specialitatilor cu cafea, niste maniaci adevarati care se incumeta sa umble in matele aparatelor pentru a le moda.

Ce gasesc este un om rau intentionat - Q, care a descoperit sfantul Graal al cafelei in DeLonghi. Acum am o intrebare de bun simt pentru el: daca acel delonghi produce acelasi rezultat cu aparatele de mii de euro - sunt nebuni oamenii aceia care isi cumpara scumpeturi? Eu iti dau un sfat - citeste pe niste forumuri dedicate cum sta treaba cu cafeaua si apoi mai vino cu astfel de afirmatii. Doar daca ai gustat espresso italian 2 ani asta nu te face nicidecum expert in domeniu, asa cum nici eu nu trebuie sa fiu un ahtiat dupa cafea ca sa stiu sa prepar corect un espresso.

Monky s-a cam suparat ca a dat de cineva cu o opinie diferita de a lui, dar a punctat foarte bine - aparatul pe care si l-a luat ii satisface in totalitate si nu il intereseaza complicatiile. Foarte ok mi se pare ce spune. Doar ca titlul threadului sugereaza ca se intampla altceva pe aici.