zalnam: bine ai venit pe forum! Noi pentru a iesi mai bine la T disc-uri, am facut comanda cate 2-3 insi, de pe ebay.de. Am gasit un seller care cerea 19 EUR transportul pentru aproximativ 400 de disc-uri (un pret foarte fair dupa parerea mea, coletul fiind IMENS). Disc-urile ieseau in functie de cantitate (erau pack-uri de cate 5x8, 10x8, 5x16, 10x16) si depindea in mare parte daca erau genul cu lapte sau fara (cappucino, latte machiatto de exp. sunt pachete de x16, pentru ca 8 din ele sunt cu lapte). In principiu am iesit cu preturile intre 1.2 si 2 RON per capsula. Normal ca Starbucks intra in categoria de 2RON pe cand laptele pe la 1.2.

Totul tine de cantitatea dorita... eventual ai putea si negocia. Eu din "pacate" am stoc pentru cel putin inca 6 luni... dar sunt sigur ca vei gasi doritori. Eventual eu ma mai bag la niste ceai, sau produse din gama mai noua.

---------- Post added 06-03-2012 at 01:41 PM ----------

pedobear: fiecare isi alege ceea ce ii satisface dorintele. Eu nu mai intru in aceasta polemica si cred ca am spus tot ce am avut de spus. Puteti posta aici recomandarile voastre, dar am rugamintea de a-i intelege si pe ceilalti. A scrie cu superioritate nu e niciodata o metoda buna. Personal nu cred ca exista cafeaua perfecta (sau daca ar exista, probabil ca doar 2-3 oameni din Romania si-ar permite sa o bea), dar cred ca exista optiunea perfecta pentru fiecare. Eu am scris despre alegerea mea, sunteti si voi liberi sa scrieti despre alternative.