Ca sa priceapa toata lumea ca deja casuta de private geme.

Drakku nu a luat ban pentru acea poza. A luat ban pentru recidiva la off-topic. Omul asta are 5 posturi, din care 3 off-topic.

Am inchis un thread in care totul deviase si incepusem sa vad pentru a nu stiu cata oara expresii de genul: Ce aveti cu PS3? Calcati comunitatea PS3 in picioare.

Tot timpul va considerati asupriti, dar nu observati o chestie. Oameni din comunitatea voastra sunt flameri inraiti. Atat stiu, atat posteaza. Aratati-mi un om de pe zona 360 care a venit la voi in thread sa va balacareasca vreo exclusivitate. Aratati-mi un om cu 360 care pe aria dedicata consolei pe care o detine, a postat vreun misto la adresa celeilalte console sau comunitati.

De la simplul fapt ca am vrut sa dau niste sfaturi legat de organizarea oamenilor pe PSN, s-a ajuns ca am ceva cu voi. Interpretati numai ce vreti si de aici denota tot felul de discutii fara noima.

Veniti si va plangeti (nu toti) ca sunteti dati la o parte si ca nu stiu cine are ceva cu voi si deveniti patetici. Iar atunci cand vi se spune un adevar, sariti de parca cine stie ce s-a intamplat.

Nu va convine moderarea mea, cereti demiterea si nimeni nu se supara. Acelasi om voi fi in continuare si cu aceeasi aciditate voi trata prostia si fanboysmul care genereaza idiotenie. Nu ma face functia si nu ma consider peste nimeni.