Single post: Battlefield 3
-
07-03-2012 17:32 #2587 SP
Member
Pai eu am urmatoarea formula de a aborda jocul:
1. Sunt din prietenii cu care joc des impreuna online (si care au microfon)? Facem squad, jucam conquest, castigam 9/10 meciuri
2. Nu e nimeni? Bag un squad sau team deathmatch, unde nu ai obiective. Squad deathmatch e chiar amuzat, sunt foarte multi care se pun recon si vor sa te omoare cu un bolt-action cu 12x. They think they can snipe 
3. Din cand in cand mai bag si un rush solo, dar daca vad ca am echipa varza ies, nu stau sa-mi fac nervi cu ei. Ies si caut alt server, sau fac chestii care-mi fac mie placere dar nu tin neaprat de restul jocului (cum ar fi joc numai canals pentru a pilota little bird-ul).
Eurogamer
n addition, console players are to get a rent-a-server programme that will allow them to run dedicated game servers customised to their own rules and preferences, just like their PC brethren. This is a first for any console shooter.
La cat de proaste sunt serverele actuale, daca pot si sa dau afara jucatori ca sa fac loc pentru prieteni, si sa aleg eu setarile, suna tentant sa-mi iau server propriu (depinde si de pret OFC).
de fapt si fara server propriu suna interesant. Chiar as vrea din cand in cand un server cu o singura harta in rotatie (precum Canals de exemplu sau un Seine Crossing CQ).
Presimt multe Metro 24/7