Quote Originally Posted by muggs View Post
lasand poza la o parte "baiatu" s-a comportat pur si simplu execrabil , tipic copil fara copilarie...isi merita banul cu varf si indesat indiferent de ce preferinte consolistice avea
Total de acord.Mie mi s-a parut ca a facut o "instigare la violenta" (vedeti ghilimelele de rigoare) si totodata a batjocorit xbox-ul.Nimeni de pe aria de xbox nu va pune vreodata vreo poza xxx cu PS3-ul penetrat pe la spate de consola de la M$.Dar pe aria de PS3 au sarit imediat toti "vaaaii ce taree, bravoo, yeeeee, ce adevarat esti, ce misto e poza!", atunci cand poza cu pricina a fost postata.

Si acum mi-l aduc aminte pe Tavitzu cum spunea inainte de aparitii ca Haze o sa rupa, apoi ca LBA o sa rupa, apoi ca PS Home o sa rupa, si vad ca e liniste si tacere.

Mie asta imi denota comportament infantil si pueril.Vedeti-va fratilor de jocuri si lasati fanboy-ismele.
Fara falsa modestie, consider ca am ajuns la un nivel de maturitate destul de ridicat pentru a-mi alege cu grija prietenii si observ cu usurinta cu baietii super de treaba de pe aria de PS3 (felixx, Minimize, novi, etc) prefera sa joace in single decat alaturi de "colegii" lor de pe PSN.