Quote Originally Posted by Graft View Post
Nu mi se par ok astfel de practici și nici nu le voi �ncuraja. Nu vreau să dau spagă poștasului doar ca să-și facă treaba pentru care DEJA primește un salariu! Voi merge la dirigintele oficiului poștal și voi depune o pl�ngere. Dacă se va mai repeta povestea, voi depune o pl�ngere și �mpotriva dirigintelui. And so on.
Ai putea �ncerca şi asta, dar nu ştiu cu ce şanse de reuşită. Un amic le-a făcut scandal şi i-a ameninţat că le face reclamaţie pentru un joc lăsat sub preş, iar al doilea joc pe care �l aştepta �n perioada aia nici nu a mai ajuns la el, s-a �ntors direct la zavvi. Le-a cerut o evidenţă, ceva, să ştie c�nd a ajuns jocul, ce poştaş trebuia să-l livreze, de ce nu a fost �nştiinţat etc. L-au purtat de la Ana la Caiafa c�teva zile, fără absolut niciun rezultat. Singura soluţie a fost să schimbe adresa de livrare şi, �n loc de cea de acasă, s-o pună pe cea de la serviciu.

Dacă ai timp şi dispoziţie să umbli după curul lor şi să te umpli de nervi, �ncearcă cu reclamaţia. Poate tu ai şanse de izb�ndă. Eu n-am chef şi �n niciun caz timp de aşa ceva. C�nd �mi vine poştaşul la uşă, �i dau o atenţie şi sunt sigur că nu răm�n cu buza umflată data viitoare. Dacă e schimbat, o dau la pace cu următorul.

O fi datoria lor, nu spun nu, dar mă g�ndesc şi la ce salarii au şi ce �nseamnă să baţi �n fiecare zi at�ta amar de drum, urcat scări, cobor�t scări, indiferent că e ploaie, ninsoare, ger sau vipie. Iar unii sunt chiar �n v�rstă...

�n concluzie, poţi proceda cum crezi de cuviinţă. Dar ştii cum se spune: "�n Rom�nia mori cu dreptatea �n m�nă".