Single post: Mass Effect 3
-
Member

Originally Posted by
MonkY
Sa fim seriosi... crezi ca un DLC in plus sau in minus ma putea opri sa nu cumpar/joc Mass Effect 3? Am cumparat instant si DLC-ul (800 puncte nu e totusi capat de lume) si m-am bucurat de el (prothean-ul fiind unul dintre favoritii mei). De curiozitate insa... daca tot era DLC-ul pe disk deja, de ce Dzeu m-a mai pus sa downloadez atat de mult? (sau poate nu exista decat in varianta pt. PC?)
Anyway, am si eu o intrebare pentru cei care au terminat jocul:
E vorba ca iti vand content care e deja existent pe disc in prima zi. Pana la urma nici asta nu e cea mai mare "buba", acest DLC contine un caracter absolut vital universului ME, deci nu este ceva optional pentru un fan adevarat (cum a fost Zaed). Tie chiar ti se pare ok ce fac ei? Inteleg ca pentru tine acei 10$ in plus nu reprezinta nici o problema (nici pentru mine de altfel, imi permit sa achizitionez destul de multe jocuri lunar) dar asta nu inseamna ca trebuie sa "bend over and take it" de la aceste companii. Azi le transmiti ca prostiile astea sunt acceptabile, maine scot un sequel cu first day DLC la 20$...s.a.m.d.
Arunca un ochi aici.