Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
De aia Bioware nu mai e ce-a fost...dar deja e prea raspandita "dictatura" publisher-ilor incat sa se mai poata face ceva...taiatul unei parti din joc si vanzarea ulterioara a ei sub forma de DLC e un lucru comun zilele astea..dar ei n-au avut nici macar bunul simt sa-l scoata de pe discul jocului
Cred că seria Mass Effect este cel mai bun exemplu de publisher vs developer, dacă primul joc a avut un story bine pus la punct, inspirat de anachronox ce-i drept, şi cu un gameplay ce combina elemente de RPG cu elemente de shooting �ntr-un mod ok, aici mă refer la statisticile personajelor, Tali era tehnician dacă ţin bine minte şi �i puteai debloca diferite abilităţi vitale �n unele misiuni sau pentru a avea acces la alte părţi dintr-un nivel, genul ăsta de lucruri sunt sigur că cei de la Bioware au vrut să le amplifice �n Mass Effect 2 şi 3 dar EA a spus nu, trebuie să faceti jocul ăsta �n aşa fel �nc�t să-l poată juca şi Jiji Becali, că el e cu banu bă, şi dintr-un RPG cu potenţial imens a devenit un shooter �n care nu ai nevoie de vreo tactică, inamicii au un AI foarte simplu şi tu nu faci altceva dec�t să stai �n cover şi să mai tragi din cinci �n cinci secunde, comenzile pentru squad sunt inutile datorită AI-ul şi a level design-ului ce descurajează orice fel de tactică, şi da, le-am jucat pe hardcore.

@Godzylla: Nu are prea multă importanţă, ideea e că ei au spus că au lucrat la DLC DUPĂ ce au terminat jocul, deci dacă asta era adevărat acele fişiere nu aveau ce căuta �n joc.