Single post: Demon's Souls
-
Member
ce grafica domne... lasa grafica. gameplay-ul, poveste, settings asta conteaza.
jocul are un feeling extraordinar. stii ca in orice moment daca nu esti atent poti muri. si asta inseamna sa o iei de la inceputul nivelului, cu toti monstrii respawned. asa ca intaintezi usor usor in zonele noi, atent sa nu fie vre-un monstru dupa un colt care sa-ti faca felul.
stai si te opresti si citesti mesajele lasate de altii (unele te ajuta, te indruma spre obiecte ascunse, te avertizeaza de monstrii care urmeaza, altele pot fi inselatoare, altele sunt pur si simplu spam
)
mai gasesti din cand in cand cate o balta de sange unde a murit un alt jucator. apesi pe ea si iti arata un "spirit" rosu care urmeaza actiunile pe care le-a facut respectivul, si vezi unde a murit. iti faci astfel o idee despre ce urmeaza.
faptul ca jocul e greu te determina cu atat mai mult sa te ambitionezi sa termini nivelul.
pana acum jocul e tot la ce ma asteptam de la el.
grafica... nu pot sa zic nici ca este un punct forte nici unul slab. nu cred ca o sa castige nici un premiu in aceasta categorie 
dar nici nu am de ce anume sa ma plang. e indeajuns de buna incat sa uiti de ea si sa te "pierzi" in joc
si acum am un offtopic mare, mare de tot 
pot seta de undeva sa-mi puna automat litera mare la inceput de propozitie? eventual de la mozzila?