Quote Originally Posted by isis View Post
Man, folosesc produse Apple, detin un iPod, un iPhone si un iPad. Eu consider ca pentru mine [doar din perspectiva unui home user] iPAD-ul nu imi poate inlocui laptopul, pur si simplu ma simt mai confortabil pe laptop decat pe iPAD. Pe mine personal ma oboseste sa scriu 3-4 ore pe messenger pe ecranul touch [si sunt adeptul ecranelor touch pentru smartphone, imi plac la nebunie] dar e obositor sa tastez pe ele cu orele, foarte obositor. But that's just me.
Presupun ca nu-ti dai seama cat exagerezi: nu te opreste nimeni sa-ti iei o tastatura (fie wireless, fie docking, fie notebook case - si atunci scrii exact ca pe un laptop).
Iar cat despre BSOD, nu mai tin minte cand am vazut ultimul [pe laptop / pc-ul de acasa sau cel de la servici]... Se vede clar ca iti doresti cu ardoare sa inlocuiesti PC-ul nu doar ca platforma de gaming ci si ca statie home user, si devii usor, fara sa iti dai seama, un mic hater impotriva PC-urilor.
Poate tu nu ai mai vazut... dar eu lucrand in domeniu vad zeci/sute pe saptamana. Asta in timp ce iPad-urile nu s-au blocat nici macar o singura data in cei 2 ani de folosinta. Acum, nu stiu de unde ai inteles tu ca sunt un mic hater impotriva PC-urilor (iPad-ul fiind si el la urma urmei tot un PC, doar ca e portabil si e touch-screen). Spre deosebire de altii insa, eu prefer sa nu am privire de cal si sa accept ca exista si alternative.
And haters gonna hate anyway.
True that!