Quote Originally Posted by MonkY View Post
Nu am comparat Dacia Logan cu Ferrari dar tu compari clar mere cu pere. Daca vreau sa joc Battlefield 3 am consola (de-aia suntem pe consolegames.ro si nu computergames.ro). Probabil Battlefield 4 o sa-l joc pe iPad 4, cine stie... o sa ma gandesc cand o sa merg la "plaje".

P.S. Si cand spui Ferrari presupun ca te referi la iPad 3, nu? Pentru ca ma indoiesc ca ai o consola/pc pe care sa poti juca ceva in 2048 x 1536.

P.P.S. Laurentiu, nu stiu sigur (ca n-am mai studiat de mult Alienware - in special de cand au inceput cu preturi de peste 100 milioane), dar exista oare vreun notebook Alienware care are o rezolutie pe masura? Chiar eram curios...
Eu zic sa redenumesti atunci forumul in AppleGames cand o sa apara Ipad 4 si sa ne banezi pe toti astia prostii care inca se mai joaca pe consolele astea cu grafica pixelata.

Inteleg ca iti place sa cumperi produse Over-priced de la Apple, care nu se ridica nici macar la genunchiul concurentei, dar nu inteleg de ce nu ai bunul simt de a nu critica celelalte produse non-apple de pe piata si de a ne lasa in pace pe noi astia saraci cu PC-urile, Consolele, Tabletele si Telefoanele noastre de 20 de lei din targ si sa nu ne mai critici atat spunandu-ne cat de prosti suntem noi ca nu cumapram Iphone-uri, Ipad-uri si Macbook-uri ?