Single post: Apple lanseaza Noul iPad!
-
Banned

Originally Posted by
MonkY
Pentru ca ma indoiesc ca ai o consola/pc pe care sa poti juca ceva in 2048 x 1536.
Nu te mai indoi. Vezi sistemul din semnatura? Ala ruleaza MW3, Crysis 2, BF3 si alte "ceva-uri" in DX11 la rezolutie de 2560x1140, fara nici o problema. La rezolutie peste iPAD3 si la detalii peste toate consolele adunate la un loc.
Nu m-am abtinut sa nu scriu replica asta man, deja faci afirmatii ca un iPAD3 e superior acum si consolei si PC-ului OMFG! Ca nu avem nici console nici PC-uri care sa ruleze ceva joc la rezolutia aia de 2048x1536. Ma jucam man pe 2560x1140 acum 2 ani, nu acuma, cand nu exista nici iPAD 1.
Nu stiu sincer ca vrei sa explici la urma urmei, ca tot ce e PC e prost si tot ce e alternativa e bun.

Originally Posted by
sssorin 
am incercat si eu Battlefield 3 pe consola si ma cam dor
ochii prefer sa
il joc pe pc detalii blana
In cazul asta cred ca ai cam gresit forumul
Asta a fost urat, sa il trimiti la plimbare de pe forum ca prefera sa joaca un joc pe PC.
Cu un pic de matematica vei afla ca de la o distanta de 20cm la un 10" in 2048 x 1536 vei vedea mai multe detalii decat de la 42" in 1920 x 1080 de la 3m. Dar oricum esti hater... si nu vad legatura. Faptul ca am iPad nu ma opreste sa ma uit la TV-ul de 55" sau la proiectorul de peste 100".
In afara de office & browsing, la ce te ajuta rezolutia din iPAD 3? Filme peste 1080p, nu ai. Jocuri la rezolutia aia nativa, sunt putine. Asa ca unde e atata smecherie la urma urmei. De la 20cm la un 10" in 2048 x 1536 voi vedea fix aceleasi detalii ca de la 42" in 1920 x 1080 pentru ca filmul tau, ca sursa, este 1080p. S-ar putea pe iPAD sa-l vad mai prost din cauza upscaling-ului. Stii tu, la fel ca in unele jocuri, care sunt randate intern un subHD si upscalate la 1080p 
Eu am iPhone iPad iPod ps3 [am avut ps2 si x360] laptop, pc next gen, plasma 3d... sunt tot hater, nu? Deoarece, consider ca, nici consola nu imi inlocuieste PC-ul, nici iPAD-ul nu imi inlocuieste laptop-ul. Consider ca fiecare, are rolul sau, si fiecare, este grozav in felul lui. Dar, sincer iti spun, pentru o experienta deplina, e ideal sa le ai pe toate. Mai sunt hater acum?