Sincer sa fiu, doar Rayman ma incanta. Asta desi l-am jucat si pe Wii. Nu am fost niciodata fan Wipeout iar de Uncharted m-am saturat.

Problema mea este ca vreau jocuri mici. Am mai spus asta odata, vreau un Braid, un Limbo, Shank, Super Meat Boy, Bastion etc. Recunosc ca am uitat de Ninja Gaiden care chiar ma tenteaza acum, dar vreau jocuri destinate unei console portabile. Sincer acum, cand ma urc in metrou si am de mers 5-6 statii nu prea merge sa intru in Uncharted sa joc putin si nici macar sa nu ajung la urmatorul checkpoint inainte sa ajung la destinatie. In schimb, la un joc precum cele mentionate de mine timpul pe care l-as avea la dispozitie intro asemenea situatie ar fi numai bun.

Stiu ca sunt multe jocuri de PSP pe PS Store dar nici nu vreau sa aud de ele. Nu mi-am luat PSV ca sa joc jocuri de PSP.

Am luat consola pentru Rayman. Mi se pare un joc genial, si am vrut sa il pot juca oriunde, chiar si atunci cand plec de acasa. Acum mai vreau tot jocuri de genul, iar pana la primul Little Big Planet mai e ceva.